Obitelj i dom SAVJET MIRJANE MIKULEC

Kako bojama oživjeti balkon ili terasu

  • Autor: tportal.hr
  • 10.5.2012 12:57:39
  • 10.5.2012 10:02:11

Želite li promjenu svog životnog prostora, stana, ureda, terase, ali stalno to odgađate jer ste nesigurni u svoje odluke ili vam uvijek manjka novca za uređenje? Koji god razlog da ste do sada imali, zaboravite ga i uz emisiju RTL-a 2 InDizajn s Mirjanom Mikulec prionite na posao

Mirjana Mikulec u nekoliko je poteza oživjela stare balkone i terase koji su idealni za opuštanje nakon napornog radnog dana.

U svojoj emisiji od deset epizoda Mirjana Mikulec će, zajedno sa suradnicima, predstaviti različite životne i radne prostore kao primjere rješenja u dizajnu interijera, novitete iz svijeta dizajna i dati konkretne i praktične savjete za uređenje doma.

Emisija je podijeljena na četiri tematska dijela: Dizajnerski prostori, Stvaramo dom, Inspiracije i trendovi te Make over.

U dijelu emisije Dizajnerski prostori predstavlja životne i poslovne prostore (urede, hotele, restorane, trgovine…) koji su primjeri dobrog dizajna. U prilogu će gostovati i korisnici prostora koji će govoriti o vlastitim iskustvima i zadovoljstvu životom i radom u tom prostoru.

U rubrici Stvaramo dom pomaže gledateljima u potrazi za kućom ili stanom koji najbolje odgovaraju njihovim potrebama i životnom stilu.

Inspiracije i trendovi predstavljaju novitete u svijetu dizajna, arhitekture i uređenja interijera te praktične savjete za uređenje i osvježenje. Unutar rubrike Make over Mirjana Mikulec će prikazati kako preurediti pojedinu prostoriju u stanu bez prevelikih financijskih izdataka.'Svaki interijer je, baš kao i svaki čovjek, priča za sebe. Stoga kad govorimo o uređenju ne možemo govoriti o strogim pravilima jer univerzalnog pravila nema. Bitno je da se prilikom uređenja poštuje način života i ukus osobe koja će u njemu boraviti', objašnjava Mirjana Mikulec.

Nedjeljno popodne pred vašim malim ekranima ne mora uvijek biti ljenčarenje, provedite ga kreativno, prikupite nove ideje i možda se već isti dan primite posla! Uz malo truda i dobre volje vaš novi životni prostor može vam udahnuti potpuno novi pogled na svijet!

192020,192339,192350,192079
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više