tportal.hr

Zagreb
+10
Osijek
+10
Pula
+15
Rijeka
-
Zadar
+11
Split
+15
Dubrovnik
+18

VILA U PRIRODI

Jeste li vidjeli kuću neobičnijeg oblika?

Arhitekti u Nizozemskoj dizajnirali su prelijepu kuću u obliku slova Y tako da svaka prostorija dobije dnevnog svjetla što je više moguće i najljepše poglede u prirodu

Datum objave:
30.3.2012 8:00

Zadnja izmjena:
30.3.2012 9:47

Moderna vila smještena je u mjestu Gelderland, a nalazi se na osami usred prirode. Dizajnirala ju je tvrtka Powerhouse, a bijela prizemnica sastoji se od tri glavna bloka.

Prvo krilo rezervirano je za rad kod kuće i umjetnost poput glazbe pa se u jednom dijelu nalazi klavir.

U drugo krilo smještena je kuhinja i prostor za blagovanje, a u treći dio je dnevni prostor u sklopu kojeg se nalazi i slikarski atelje.

Srce kuće je centralni dio gdje se spajaju sva tri krila, a u njega svojim prostorom pripadaju glazbena soba, glavni ulaz i bar i blagovaona.

Osim što se nalazi u prirodi te je minimalistički uređena, kuća ima impresivne staklene stijene sa svih strana čime se lijepo stapa s okolinom u kojoj je postavljena.


183827,183794,184451,182772

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr