DOM CARRIE BRADSHAW

Zavirite u najslavniju kuću u New Yorku

08.03.2012 u 12:24

Bionic
Reading

Jedna od najpoznatijih kuća na njujorškom Manhattanu zasigurno je ona koja je u seriji i filmu 'Seks i grad' glumila dom legendarne Carrie Bradshaw koju je utjelovila Sarah Jessica Parker. A zagrižene obožavatelje filma i serije sigurno će obradovati činjenica kako se Carrienina kuća prodaje, doduše za 'samo' 9,65 milijuna dolara

Brojni obožavatelji s užitkom su gledali kolumnisticu Carrie u svim njezinim nevjerojatnim avanturama s kojima se suočavala u vrtoglavo visokim potpeticama, dizajnerskim torbama i skupim krpicama. Kuća na čijim ulaznim stepenicama je Carrie doživjela neke od najvažnijih trenutka sada se našla na tržištu nekretnina te se prodaje za 9,65 milijuna dolara, odnosno nešto više od 55 milijuna kuna.

Premda je Carrein stančić u seriji imao svega jednu sobu, kuća u ulici Perry u stvarnosti se prostire na čak četiri kata te ima deset soba, šest kamina. Tipična građanska kuća iz 19. stoljeća obiluje zlatnim detaljima, pa su tako svijećnjaci, okviri ogledala pa čak i lusteri u zlatnoj boji. Ovaj i više nego zanimljiv dom nalazi se u mirnom dijelu Manhattana, a 1886. dizajnirao ju je u talijanskom stilu talijanski arhitekt Robert Mook.

Novi vlasnik će zasigurno uživati u udobnosti i prostranosti, no tek nakon potrebne renovacije koja će kući vratiti prvobitnu raskoš te nažalost bez Face i nevjerojatne garderobe.