Obitelj i dom NAGRADNJAČA

Osvojite poklon paket Olivanda i Natura Croatice

  • Autor: tportal.hr
  • 2.3.2012 10:34:28
  • 27.2.2012 12:01:18

Natura Croatica u suradnji s Olivandom, novi brandom maslinovih ulja na tržištu, dijeli čitateljima tportala dva poklon paketa.

Jedan poklon paket sadrži maslinovo ulje s Dugog otoka u prepoznatljivoj ručno rađenoj keramčikoj bočici s odgovarajućim istakačem uz koju dolazi i keramička plitica za posluživanje maslina.

U drugom poklon paketu se nalazi njihovo maslinovo ulje uz koje dolazi i lavanda koja se bere na obroncima Samoborskog gorja. Lavanda se njeguje bez primjene herbicida i umjetnih gnojiva i suši se na prirodan način. Začinsko bilje (lovor i kadulja) je samoniklo na njihovim parcelama na Dugom otoku i bere se u ograničenim količinama da se nasadi sami obnavljaju te se također suše na prirodan način. Začini su pakirani u vrećice koje su ručno izrađene.

Trgovina Natura Croatica otvorena je u siječnju 2005. i tada je bila jedina trgovina u Hrvatskoj koja se bavi maloprodajom i veleprodajom isključivo prirodnih hrvatskih proizvoda. Otvorena je s namjerom da se popularizira prirodni hrvatski proizvod i da mu se na tržištu osigura mjesto koje mu i pripada te da se prava hrvatska delicija ne ograniči na prodaju po sajmovima.

OPG Kolega u svojim maslinicima na sjevernom dijelu Dugog otoka imaju tristo stabala 108 sorti maslina. Uzgoj je prema načelima ekološke proizvodnje. Berba, probiranje i čišćenja maslina od peteljki, lišća i grančica, isključivo je ručna. Hladno prešanje se vrši u mini uljari u vlasništvu obitelji. Godišnje količine ovog ulja su ograničene, što osigurava kvalitetu. U svojoj ponudi nude vam maslinovo ulje u keramičkim i staklenim bocama. Keramičke boce su dizajnirane prema njihovom znaku i izrađene su od najfinije gline u manufakturi Li La Lo. Godine 2008. Zasadili su na obroncima Samoborskog gorja prve nasade lavande. Lavanda se njeguje bez primjene herbicida i umjetnih gnojiva. Ručno brani cvjetovi suše se na prirodan način i pakiraju u ručno izrađene vrećice.
Začinsko bilje je samoniklo na njihovim parcelama na Dugom otoku i bere se u ograničenim količinama da se nasadi sami obnavljaju te se također suše na prirodan način. Začini su pakirani u vrećice koje su ručno izrađene. Keramička boca, plitica, vrećice, ambalaža i znak zaštićeni su u Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo.

Dobitnici će svoje poklon-pakete moći preuzeti u prodavaonici Natura Croatica u Preradovićevoj 8 u Zagrebu. Rok preuzimanja nagradnog paketa je četrnaest dana od završetka nagradne igre, uz predočenje osobne iskaznice.

Poklon pakete su osvojile:

Vlatka Čulo (maslinovo ulje s Dugog otoka i keramičku bočicu)
Nikolina Sukalić (maslinovo ulje i lavanda)

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više