Obitelj i dom NAGRADNJAČA

Pripremite dijete za polazak u školu

  • Autor: tportal.hr
  • 7.6.2011 14:24:01
  • 31.5.2011 14:00:19

Profilovi novi radni listovi 'Figo uči pisati' autorice Sanje Bežen pomoći će u razvoju grafomotoričkih vještina koje će osposobiti dijete za pisanje i prenošenje pisanih poruka, a namijenjeni su predškolcima od 5 do 7 godina starosti. Tportal.hr i Profil daruju Vas s radnim listićima koje će vašu djecu zabaviti i istovremeno pomoći u pravovremenoj pripremi za prvi razred osnovne škole.

Vještina pisanja počinje se razvijati već od prvih šaranja po papiru i u slobodnom dječjem crtežu. U ranoj predškolskoj dobi ta se vještina razvija od druge godine života. U razdoblju prije djetetova polaska u školu koordinacija i kontrola pokreta ruke (desne ili lijeve), dovoljno su razvijene za svladavanje tehnike pisanja.

Grafomotoričke aktivnosti koje se predlažu u radnim listovima 'Figo uči pisati' vješto usklađuju slobodan dječji crtež i crtanje zadanih crta u slobodnome i ograničenome prostoru. Zahvaljujući prilagođenome crtovlju dijete će se senzibilizirati i priviknuti na pisanje unutar pravoga crtovlja u prvome razredu osnovne škole. Psić Figo i mačka Megi likovi su koji vode djecu i zajedno s njima sudjeluju u zabavnim aktivnostima.

Na vrijeme pripremite svog budućeg školarca s Profilovim edukativnim predškolskim izdanjima.


Nagradu su osvojili:

Iva Bročić
Ema Cindrić
Zlatko Smrček


Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više