Obitelj i dom NAGRADNJAČA

Upoznajte dječaka Iveka i psa Cvileka

  • Autor: tportal.hr
  • 25.3.2011 13:02:33
  • 22.3.2011 15:04:57

U nedjelju, 27. ožujka, u Dječjem kazalištu Dubrava gostuje Kazališna družina Pinklec s predstavom 'Dječak Ivek i pas Cvilek' za koju vam darujemo dvije ulaznice

Koristeći motive romana Đure Vilovića, predstava 'Dječak Ivek i pas Cvilek' progovara o aktualnom i često prešućivanom problemu napuštene i ostavljene djece. Zaboravljena od roditeljske ljubavi, utočište pronalaze u međusobnom pričanju priča koje će ih na trenutak odvojiti od tužnih misli.

Smještena u oskudan sobičak nekog dječjeg doma, njihova zaigranost i maštovitost odvodi ih u svijet priče isto tako napuštenog dječaka Iveka i najboljeg mu prijatelja, odbačenog psa Cvileka, s čijim se dogodovštinama poistovjećuju, ali kroz koje i sama pokušavaju pronaći izlaz i način kroz koji će bar na trenutak zaboraviti na sve što ih tišti. Njihov dječji optimizam i želja da sve bude bolje uvjerava nas da i onda kad smo napušteni i zaboravljeni svojim postojanjem i dobrom voljom bar si nakratko međusobno možemo olakšati tužne dane.

Tportal i Dječje kazalište Dubrava poklanjaju vam dvije ulaznice za predstavu 'Dječak Ivek i pas Cvilek' 27. ožujka u 18 sati, a sve što trebate je brzo i točno odgovoriti na nagradno pitanje.

Dvije ulaznice za predstavu osvojila je Ivana Kušić. Čestitamo!
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više