A TEK MU JE 16

Pogledajte luksuzni stan Justina Biebera

11.02.2011 u 10:16

Bionic
Reading

Teen senzacija Justin Bieber nema još ni 17 godina, a već je u samom centru Los Angelesa kupio prvi stan, vrijedan 1,7 milijuna dolara ili 9,2 milijuna kuna

O stanu kakav si je priuštio mlađahni pjevač većina običnih smrtnika može samo sanjati. Majka i baka teen senzacije dugo su tražile savršen stan za svog potomka koji je već zaradio milijune dolara. Uoči svog 17. rođendana, Bieber je tako kao poklon dobio luksuzni trosobni stan vrijedan 1,7 milijuna dolara ili 9,2 milijuna kuna.

Stan se nalazi u L.A. Westsideu, ima tri spavaće sobe te četiri kupaonice i luksuzno je uređen - ima podove od mramora i drva te kuhinju od ebanovine.

Iz prostranog dnevnog boravka pruža se pogled na Los Angeles, a iz njega se pokretnim vratima izlazi na terasu. U dnevnom boravku privlače pažnju bijeli klavir i veliki TV.

Uz stan je Bieber dobio dva parkirališna mjesta u podzemnoj garaži za svoje limene ljubimce - crni Ferrari i bijeli Lamborghini Gallardo.

Luksuzna zgrada također nudi svojim stanarima fitnes centar, wellness, zatvoreni bazen te prostoriju za organiziranje zabava.