NAGRADNJAČE

Ne propustite Zlatokosinu knjigu i bojanku

20.01.2011 u 09:00

Bionic
Reading

Svi ljubitelji bajki i uzbudljivih priča sada mogu uživati u vrlo zanimljivoj bojanci i knjizi nastalima prema filmu 'Vrlo zapetljana priča' koji prati priču o djevojci Zlatokosi i šarmantnom banditu Flinu Fakinu

U visokoj kuli u dalekoj, usamljenoj dolini živjela je Zlatokosa, prelijepa djevojka blistavih uvojaka. Zatočila ju je zla vještica kako bi zahvaljujući čaroliji njezine kose zauvijek ostala mlada i lijepa.


Zlatokosa to ne zna, no jednoga će joj dana neobičan posjetitelj okrenuti čitav život naglavce. Prava akcija započinje kada najtraženiji – i najšarmantniji – bandit cijeloga kraljevstva Flin Fakin dođe u tajanstvenu kulu u koju ga zatoči Zlatokosa.

Ništa nije kako se čini: lopovi nisu lopovi, dobri su možda zli, a Zlatokosa tek mora otkriti istinu o sebi. Saznajte hoće li je pronaći na kraju ove vrlo zapetljane priče.

Osim u prekrasnoj knjizi, klinci će uživati i u bojanci gdje ih osim zanimljive priče očekuje i puno zabave s omiljenim bojicama.

Tportal i Egmont pripremili su za vas po jedan primjerak knjige i dva primjerka bojanke, a sve što trebate je brzo i točno odgovoriti na nagradno pitanje.

Po jedan primjerak bojanke osvojili su Hana Posavec i Suzana Šimičič, a knjigu je osvojila Antonija Galina. Čestitamo!