NAJLJEPŠE ŽELJE

Razveselite druge unikatnim Algoritmovim čestitkama

09.12.2010 u 14:16

Bionic
Reading

Algoritam je jedan od najvećih nakladnika u Hrvatskoj, koji na godinu objavi više od dvije stotine književnih hitova. Proces objavljivanja knjige izuzetno je zahtjevan, ali zato jedinstven i prekrasan posao. Osim općenitog uređivanja teksta, jedan od najljepših koraka u proizvodnji je odabir najkvalitetnijeg papira i dizajn naslovnice knjige.

U procesu tiskanja, budući da se radi o velikoj proizvodnji, nužno preostane ponekih viškova, prvenstveno stranica i naslovnica. Svjesni kako je u današnje vrijeme potreba za očuvanjem našeg okoliša veća nego ikad prije, ali u isto vrijeme i željni pružiti svojim vjernim čitateljima unikatni poklon u blagdansko vrijeme, Algoritam je odlučio spojiti prekrasan dizajn, višak materijala u procesu proizvodnje knjige i potrebu za lijepom riječi te proizvesti unikatne čestitke. Svaka je ručno izrađena, različita i posebna na svoj način. Jednako kao i svaka naša knjiga.

Čestitke su jedan od najljepših oblika komuniciranja, odnosno obilježavanja važnijih događaja i blagdana u gotovo svim kulturama. Šaljemo ih za Božić, Novu godinu i Uskrs, darujemo ih za rođendane, vjenčanja, krstitke, Valentinovo, kao znak pažnje, ljubavi i lijepih želja. U suvremeno vrijeme kada se većina komunikacije odvija depersonaliziranim elektroničkom poštom ili sms porukama, važnost rukom pisane, unikatno rađene čestitke kao znak posebne posvećenosti onome kome upućujemo svoje želje važnija je i ljepša nego ikada. Poseban doživljaj koji će obradovati nas kao i sve nama posebne osobe - bilo da čestitku nekome šaljemo poštom, ili je sami dobijemo. Nema ljepšeg poklona od knjige, a pogotovo u ovo blagdansko vrijeme nema ljepšega od lijepe riječi.

Na ručno izrađene čestitke možete napisati želje prijateljima i članovima obitelji, zapakirati ih s božićnim i novogodišnjim poklonima ili ih jednostavno predati uz poklone kao unikatni dodatak. Ručno rađene čestitke naći će se u prodaji samo u Algoritmovim Bookshopovima.