KRISTINA ŠALINOVIĆ

Otvorila Vuittona, zatvorila treći dan Cro A Portera

09.10.2010 u 03:29

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana u Parizu je održana revija Louisa Vuittona na kojoj je glavna faca bila naša Kristina Šalinović i to ju je odmah vinulo u zvjezdanu orbitu

Nakon velikog uspjeha u Parizu Kristina se prebacila u Zagreb gdje je zatvorila treću večer Nivea Cro A Portera noseći prekrasnu bijelu haljinu dizajnera Borisa Pavlina.

Kristina nam je otkrila da je jako uzbuđena i sretna zbog svoga uspjeha u inozemstvu, ali i neizmjerno zahvalna na prilici koja joj se ukazala.

'Sretna sam što su baš mene odabrali da nosim tako bitne modne revije i još više što me Marc Jacobs odabrao da budem first face na reviji Louisa Vuittona. Iskreno govoreći, nisam niti znala da ću to biti upravo ja, saznala sam to kratko prije početka revije. Bila sam jako, jako uzbuđena i nije mi bilo svejedno izaći prva. Htjela sam opravdati povjerenje koje sam dobila i nadam se da sam uspjela', uzbuđeno nam je ispričala Kristina.

Rekla nam je i da su joj najdraže revije upravo u Zagrebu, pa je sletjevši odmah otišla na Cro A Porter. Podsjetimo da je Kristina bila zaštitno lice Nivea Cro A Portera prije dvije sezone.

Lijepa manekenka je osim Louisa Vuittona odradila i nekoliko showrooma, reviju Vivienne Westwood, a ujedno je i zaštitno lice nove proljetne kampanje Paula Smitha