TRBOVIĆKA KOD ZLATE MÜCK

'Skromna sam i jeftina za održavanje'

24.12.2009 u 10:08

Bionic
Reading

'Opaka crna žena' status je koji je voditeljici Danieli Trbović donijela emisija 'Najslabija karika'. U Kemiji stila saznajte kakva je u privatnom životu, kako se odijeva, što će najmilijima staviti ispod bora

Daniela Trbović u 'Karici' stalno nosi crnu odjeću, no privatno je zaobilazi u širokom luku. Kako je otkrila, ljeti voli 'drečave' boje, zimi sivkaste tonove. Inače, ne voli kupovati odjeću jer to zahtijeva dosadno presvlačenje. Zato, baš naprotiv, luduje za cipelama. Nakon 'Plesa sa zvijezdama' tete u dućanu su je nagovarale na suknjice zbog lijepih nogu koje je pokazala, no to je nije navelo da odustane od hlača.

Nenašminkana vozi auto, ali je na poslu odmah 'nažbukaju', pa kad dođe doma, opet bježi od make-upa.

Na pitanje o tome kako održava vitku liniju, Daniela se nasmijala i rekla da su na njezinom posljednjem meniju bile pečenice, kiselo zelje i restani krumpir.

Za Božić je mami kupila crijevo za tuš i keramičku dozu, dar će od nje dobiti i njezin sin Lovro te nećakinja, ali ne očekuje nikakve poklone za sebe. Možda si sama kupi parfem.

Ne pegla ništa osim košulja, koje zbog toga gotovo i ne nosi. Zato marljivo kuha, dvaput tjedno usisava i briše prašinu.

I da, već je dugo nitko ničim nije oborio s nogu...

Te i još sočnije detalje iz svakodnevnog života Daniele Trbović saznajte u videoprilogu Kemija stila.