MODNO IZNENAĐENJE

Najhrabriji stajling Kolinde Grabar Kitarović do sada

18.02.2017 u 11:06

Predsjednica na 53. Münchenskoj sigurnosnoj konferenciji

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: predsjednica.hr

Bionic
Reading

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović sudjelovala je na otvorenju 53. Münchenske sigurnosne konferencije, a za tu je prigodu odabrala vjerojatno najodvažniji stajling do sada – upadljivu haljinu s apstraktnim printom

Grabar Kitarović sve je odvažnija kad su modni odabiri u pitanju, a osim strogih poslovnih odijela koja 'razbija' s štiklama u jarkim bojama najčešće nosi haljine eksperimentirajući s krojevima, bojama i materijalima.

Iako su političarke inače sklone crnoj i bijeloj boji te sivim i neutralnim nijansama, hrvatska predsjednica otišla je korak dalje. Osim klasične crvene boje, rado nosi kraljevski plavu boju koja je i zaštitni znak njezine stranke HDZ-a, a nisu joj strane ni upadljive zelenkaste nijanse.

 

Iako uglavnom bira jednobojne haljine, iznenadila je prošlog ljeta pojavivši se na summitu u Dubrovniku u bež haljini s upadljivim cvjetnim printom s potpisom domaćeg brenda Lei Lou. Da je vjerna omiljenoj dizajnerici Aleksandri Dojčinović dokazala je nebrojeno puta, pa i najnovijim stajlingom na konferenciji u Munchenu gdje se pojavila u voluminoznoj haljini midi dužine s dugim rukavima u kojoj nije mogla proći nezamijećeno zbog upadljivog apstraktnog printa u roza i žutoj boji koji se isticao na sivoj podlozi.

Uz haljinu zbog koje se definitivno isticala u moru tamnih odijela na konferenciji nosila je stiletto štikle u limun žutoj boji kakve je već pokazala prije gotovo pola godine kad ih je kombinirala uz zelenkastu haljinu.

Osim sudjelovanja na sigurnosnoj konferenciji predsjednica je našla vremena i za sastanke s predsjednikom Republike Azerbajdžana Ilhamom Alijevim i predsjednikom Islamske Republike Afganistana Ashrafom Ganijem.