KAKVA SLIČNOST

Lijepa kći i slavna glumica izgledaju kao blizanke

10.02.2017 u 10:15

  • +2

Reese Witherspoon i kćer Ava Phillippe

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Holivudska glumica Reese Witherspoon povela je 17-godišnju kćer Avu Phillippe na premijeru HBO-ove serije 'Male laži', a javnost su oduševile nevjerojatnom sličnošću

Slavna oskarovka Reese Witherspoon ima jednu od glavnih uloga u novoj seriji, a na crveni tepih povela je kći. Nosila je sjajnu haljinu s izazovnim prorezom i potpisom omiljenog dizajnera holivudskih zvijezda Elieja Saaba.

Njena kći je pak odabrala stajling zlatnog sjaja od glave do pete. Na zlatne cipele nosila je elegantnu haljinu Haney s velikom mašnom oko vrata. Ponosna majka za E! Online rekla je da je i sama svjesna nevjerojatne fizičke sličnosti.

With my ❤️always @avaphillippe .. #MotherDaughter #MatchyMatchy #Premiere #BigLittleLies

Fotografiju objavljuje Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

'Ljudi joj stalno prilaze pa su joj na jednoj od premijera čak i čestitali na uspjehu misleći da sam to ja', rekla je Reese, koja se prvo proslavila ulogom 'Plavuše s Harvarda' te kasnije zaradila cijenjeni zlatni kipić ulogom June Carter Cash u glazbenom filmu 'Hod po rubu'.

Voditelju Willu Marfuggiju rekla je i da se kći Ava dobro snašla, ali da ne glumi u filmu te inače nema želju baviti se glumačkim poslom, no uvijek joj pruža podršku pa je zato i došla na premijeru nove serije.