ODLAZAK SA STILOM

Modni svijet s tugom se oprašta od omiljene prve dame

20.01.2017 u 12:02

Bionic
Reading

Michelle Obama, bez sumnje, jedna je od najomiljenijih prvih dama SAD-a, a bit će zapamćena i po svom fantastičnom modnom stilu

Supruga Baracka Obame, prva Afroamerikanka u Bijeloj kući koja je 17. siječnja proslavila 53. rođendan, osvojila je svijet svojim prirodnim šarmom i urođenom gracioznošću. Michelle se nije bojala eksperimentiranja sa stilovima i krojevima, pa ne čudi to da su je dizajneri obožavali. Njezine ženstvene kreacije, za koje je dobivala samo pohvale, priskrbile su joj titulu nove modne ikone, a kao supruga američkog predsjednika promovirala je mlade i domaće dizajnere. No za posebne prigode znala je kombinirati i traperice s tenisicama. I u svemu je izgledala odlično.

Omiljenoj američkoj prvoj dami dirljive su poruke poslali mnogi dizajneri. 'Hvala vam, Michelle, zato što ste takav divan uzor i snažna zagovornica svih Amerikanaca. Nedostajat ćete nam', oprostio se Joseph Altuzarra.

Educate. Inspire. Dream. @michelleobama44

A photo posted by Jason Wu (@jasonwu) on

Christian Siriano također nije propustio poslati poruku gospođi Obama. 'Bila mi je čast dizajnirati za vas posljednjih osam godina, osobi kojoj ću se diviti do kraja života. Kao prva dama bili ste puni brige, suosjećanja i ljubavi. Vaša podrška mi je puno značila. Kao mladi dizajner iz Marylanda, uvijek sam se nadao da će moja karijera u jednom trenutku krenuti, kad bude pravi trenutak za to. Vi ste bili taj trenutak. Podržali ste nas, mlade kreatore, i potaknuli našu kreativnost. S veseljem ću pratiti vašu karijeru u godinama koje su pred vama', napisao je Siriano.

Jason Wu, jedan od njezinih omiljenih dizajnera, zahvalio joj je na podršci. 'Hvala vam na nevjerojatnoj podršci. Vi ste velika inspiracija i ponosan sam na to što sam se upisao u modnu legendu. Mogu s ponosom reći da sam ostvario svoj američki san', napisao je Wu.

Thank you, Michelle!! #regram @wwd #letterstomichelle #flotus #marchesa

A photo posted by Georgina Chapman (@georginachapmanmarchesa) on