SVE JOJ DOBRO PRISTAJE

Jennifer Lopez si ovo može dopustiti: Utegnula se u uske tajice

16.01.2017 u 22:01

Bionic
Reading

Jennifer Lopez je izašla u šoping s najboljom prijateljicom, glumicom Leah Remini, a za to druženje je izabrala opušteno izdanje - tajice i odrezani top. Posljednjih dvadeset latino diva godina radi na svome tijelu što se definitivno isplatilo jer i dalje izgleda kao da je s karijerom startala prije nekoliko godina

Iako modni stručnjaci smatraju da su tajice prikladne za nošenje isključivo u sportskim prigodama Jennifer Lopez se ne zamara s time i odjeva tajice kada god i kako god to poželi. Nosi ih ne samo kad odlazi u teretanu ili plesne probe već i prilikom obavljanja svakodnevnih obaveza ili druženja.

Tako je bilo i prilikom odlazska u šoping s najboljom prijateljicom glumicom Leah Remini. Odjenula je crne tajice i crni odrezani top što je posebno naglasilo ono po čemu je Jennifer poznata, njene ženstvene bokove i guzu. Obula je crvene Nike tenisice, a dašak glamura u ovoj kombinaciji podigla je s torbom Christiana Louboutina od koje se ne odvaja posljednjih mjeseci.

Jennifer odlično pristaju jednostavniji lookovi, osobito kad ne pretjeruje s bojama. Minimalizam u njezinoj izvedbi, nikad nije izgledao bolje.