GLAM IZDANJA

Savršena šminka i frizura za doček Nove godine

28.12.2016 u 12:46

Bionic
Reading

Za nadolazeću novogodišnju večer odabrali smo pet beauty izdanja u kojima ćete zablistati na plesnom podiju i zaraditi komplimente. Nježna slatkica ili zavodljiva filmska diva, izbor je na vama, a mi ćemo vam pomoći pripremiti se za najuzbudljiviju noć u godini

Bliži se novogodišnja noć u kojoj ćemo se svi truditi zablistati u velikom stilu, vjerujući kako će nam nadolazeća godina biti jednako blistava kao i mi pri ulasku u novu godinu.

Ne želeći ništa prepustiti slučaju, većina će paziti do najsitnijih detalja kada je riječ o pripremama za doček Nove godine. Haljinu ste već pronašli na ovogodišnjim sniženjima, a na red su došle šminka i frizura


Kako se pripremiti za najveći tulum godine i ispratiti Staru godinu u punom stilu, ovisi o vama, no ako planirate izmamiti poglede svih prisutnih i pritom zaraditi komplimente, vrijedi pažljivo odabrati svoj novogodišnji look

Ako ste zakasnili rezervirati termin kod frizera, naši savjeti za frizuru pomoći će vam da sami napravite bogate valove, a uz pomoć malih beauty trikova našminkat ćete se poput profesionalnog vizažista.

Kako bismo vam pomogli u odabiru novogodišnjeg looka, odabrali smo pet prijedloga s kojima sigurno nećete pogriješiti ako želite biti diva večeri.

1. Zavodljive usne i bujna kosa


Ako ste kupili crveni ruž koji niste imali priliku isprobati, onda je novogodišnja noć pravo vrijeme da ga i upotrijebite. S obzirom na to da je crvena izrazito upečatljiva boja, pravilo ovog makeupa vrijedi – manje je više. Ako se odlučite za crveni ruž, pazite da ne pretjerate u naglašavanju očiju

Ako niste pretjerano vješti s nanošenjem ruža, ovaj, na prvi pogled, jednostavan zadatak odradite uz pomoć tanjeg kista. Na kist nanesite ruž i ocrtajte rub usana, a potom ispunite i preostali dio. Zahvaljujući kistu nećete nanijeti višak ruža na usne, kao što biste nanijeli da ste ruž stavljali direktno na usne. Umjesto kista poslužit će i crvena olovka za usne.

Bogate crvene usne odlično će se uklopiti uz voluminozne valove dostojne prave zavodnice večeri. Oči je dovoljno naglasiti neutralnijim smokey eyem i naglašenim trepavicama.

2. Zalizana frizura i zlatni sjaj


Ako vam se crveni ruž ne uklapa u koncept koji ste zamislili, isprobajte ovaj jednostavan a efektan look. Zalizanom kosom u prvi plan ćete dovesti lice pa je važno imati na umu par stvari.

Nakon što nanesete kvalitetniji puder koji će izdržati do ranih jutarnjih sati, važno je lice konturirati, odnosno naglasiti kosti lica, posebice bradu, nos i jagodičnu kost.

Ruž nek bude neutralnije nijanse, a oči naglasite zlatnim sjenilom i gustim umjetnim trepavicama. Dakle, sav naglasak usmjeren je na oči koje će zasjati baš kao i vi na novogodišnjem slavlju. Priuštite si i shimmer koji u sebi ima šljokice, uz pomoć kojeg ćete dati dodatni sjaj i svježinu obrazima.

3. Visoki rep i ciglasti ruž

Slick rick ponytail trick ?? Tutorial on my channel (link in bio) #iluvsarahii #ponytailtutorial #ponytaillife

Fotografiju objavljuje iluvsarahii (@iluvsarahii)


Definitivno jedan od najpraktičnijih ruževa je onaj u ciglastoj nijansi. Ne samo da izgleda za 10, već ga je vrlo jednostavno kombinirati uz različite stajlinge. Ako niste sigurni u odabir odgovarajućeg makeupa, onda je ovo najsigurnija opcija, pogotovo ako ste brineta.

Ovaj je ruž zahvalan jer s očima možete što god poželite. Zlatno-smeđi, bakreni, crno-smeđi ili nudesmokey eye, sve je dozvoljeno, dokle god se držite zemljanih boja.

Kao savršen produžetak ovom make upu, nakovrčajte kosu te je podignite u visoki rep kako biste dobili bogatiji izgled kose i spremni ste za poglede oduševljenja.

4. Poput filmske dive


Kosu nakovrčajte tako da dobijete velike bogate valove te s jedne strane prebacite kosu iza uha u stilu filmskih diva 50-ih.

Ovaj raskošan look odlično će upotpuniti pune usne u zagasitoj ljubičastoj nijansi. Također je, kao i kod prvog looka, važno pažljivo iscrtati usne, a potom popuniti ostatak usana.

Upečatljiv tamno ljubičasti ruž ne zahtijeva previše šminke na očima. Dovoljno je izdužiti oči crnim tušem ili olovkom, te ih naglasiti umjetnim trepavicama. Ako i sami imate dugačke i guste trepavice, dovoljno je nanijeti maskaru i spremni ste za polazak.

5. Neodoljiva slatkica


Smeta li vam kosa dok plešete te je volite imati podignutu, onda je ovo frizura za vas. Svežite kosu u zalizanu punđu i pustite pokoji pramen kose da visi s prednje strane.

Što se makeupa tiče, odaberite upečatljiviji ruž u boji višnje i obavezno preko nanesite sjajilo koje će dati savršeni finalan touch vašem novogodišnjem izdanju. Malo shimmera na obraze, šljokica na oči i naglašene trepavice dovoljno je da zasjate na plesnom podiju.