VJEČNI KOMADI

Evo što se isplati ugrabiti na sniženjima

27.12.2016 u 15:10

  • +21

Klasični komadi na sezonskim sniženjima

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Bionic
Reading

Zimska sniženja su danas službeno započela, a kako biste izbjegli gužve u dućanima, donosimo vam prijedloge za vječne odjevne predmete koje vrijedi ugrabiti po najisplativijim cijenama

Svaka bi žena u ormaru trebala imati bezvremenski kaput, kvalitetnu torbu i klasične cipele koje se mogu kombinirati na svaku kombinaciju. U ovo vrijeme shopping groznice i velikih sniženja koja su već započela, donosimo vam neke vječne komade koji ne izlaze iz mode, te vam mogu potrajati godinama.

Pročešljali smo neke popularne dućane i za vas pronašli najisplativija rješenja koja bi svaka žena  trebala imati u svom ormaru. Mala crna haljina i clutch idealni za večernji izlazak u grad ili udobne čizme i velika torba za svakodnevne dnevne varijante svakako su nešto što će vam zatrebati pa je prava šteta ne kupiti ih na sniženjima.


S obzirom na raj za ljubiteljice modnih krpica koji trenutačno vlada trgovinama diljem Hrvatske, odlučili smo vam olakšati kupnju te smo odabrali neke modne ulove za svačiji džep koje možete kupiti putem i online

Trgovina Karla na svojoj stranici nudi velika sniženja do čak 80 posto, a na kojoj možete pronaći kvalitetne kožne torbe i cipele te uštedjeti veliku svotu novca. Coccinelle, Tosca Blu, Piero Guidi, Twin Set i Ballin, samo su neki od poznatih brendova na sniženju.

Popularna Zara također je na svojoj stranici otvorila sezonu sniženja, kao i cijenom pristupačni H&M, koji nude bogat asortiman kvalitetnih komada kojima će osvježiti ormar a da pritom ne spiskate cijelu plaću.

Ako ne volite gužve, a hitno vam je potreban kvalitetan komad koji već dugo odgađate kupiti, zavirite u našu galeriju s prijedlozima vječnih odjevnih predmeta i priuštite si kvalitetan šoping iz udobnog naslonjača svog doma.