DAMSKI STAJLING

Pamela Anderson s godinama izgleda sve bolje

08.12.2016 u 10:37

Pamela Anderson

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Zvijezda serije 'Spasilačka služba' i aktivistica za prava životinja Pamela Anderson u posjetu britanskoj prijestolnici sve je zadivila mladolikim izgledom u elegantnom zimskom stajlingu

Jedna od najpoznatijih Playboyevih zečica i seks simbol 90-ih Pamela Anderson u posjetu Londonu odlučila je svratiti na zabavu poznate britanske dizajnerice Stelle McCartney.

Poput Pamele, Stella McCartney borbena je aktivistica za prava životinja, što u modnoj industriji često potvrđuje komadima stvorenim od ekomaterijala. Zajednička borba za prava životinja u međuvremenu je rezultirala velikim prijateljstvom između Pamele i Stelle.

Povodom blagdanske zabave Stelle McCartney u njezinom londonskom butiku, Pamela se pojavila u elegantnoj zimskoj kombinaciji bež i sivih tonova.

S godinama 49-godišnja Pamela u potpunosti je promijenila modni stil zamijenivši seksepilne i otkrivajuće krpice za nešto elegantnije i sofisticiranije primjerke. Odmjeren stil pokazala je u Londonu, pojavivši se u pletenoj bež dolčeviti i pripadajućoj plisiranoj suknji – modnom kompletu koji je, prema svemu sudeći, djelo britanske dizajnerice i aktivistice Vivienne Westwood.

Bež kombinaciji ova kultna plavuša nadodala je sivu bundu od umjetnog krzna - komad koji se ove sezone smatra glavnim trendom - a začinila ju je parom sivih cipela u špic.