U SESTRINOM ZAGRLJAJU

Srebrni glamur Penelope Cruz na madridskoj premijeri

26.11.2016 u 15:37

Bionic
Reading

Španjolska glumica na premijeri novog filma 'Queen of Spain' u Madridu zablistala je u srebrnoj Versace haljini koja je zasjenila i crnu eleganciju njezine mlađe sestre Monice u čijoj se pratnji pojavila na crvenom tepihu

Penelope Cruz (42) i njezina tri godine mlađa sestra Monica izgledaju poput blizanki, razlikuje ih ponajviše stil. Na svečanoj premijeri filma 'Queen of Spain' Fernanda Truebe u Madridu, Penelope je sve prisutne oduševila glamuroznom kreacijom s potpisom Versacea, dok se njezina mlađa sestra odlučila za malu crnu haljinu koja uz Penelopinu 'srebrnu raskoš' nije posebno došla do izražaja.

Elegantna haljina s jednom naramenicom savršeno je istakla figuru zgodne španjoske glumice koja u Truebinoj novoj drami igra glavnu ulogu holivudske dive Macarene Granade koaj se vraća u Španjoslku snimiti novi film.

Cruz je velika obožavateljica mdone kuće Versace, a njihove haljine nerijetko bira za izlazak na crveni tepih.

'Imam snažan karakter i uvijek kažem ono što mislim', rekla je jednom Penelope, a to demonstrira i svojim odvažnim modnim stilom. Glumica se nedavno slikala i za prosinačko izdanje španjolskog Voguea, a seksi fotografiej snimio je Mario Testino.


Besprijekorna elegancija Penelope u bijeloj haljini Versace

#VogueTV Fashionistas', así despedimos el año 2016. Esto es #VogueDiciembre.

A video posted by Vogue España (@voguespain) on