FASHION GURU:

Je li Sandra torbicu ukrala barbiki, pa u nju stanu samo pez bomboni

11.11.2016 u 19:03

Bionic
Reading

Revija Aleksandre Dojčinović okupila je brojna poznata lica s naše društvene scene, a među njima našla se i zlatna olimpijka Sandra Perković. Na meti kritika našeg modnog kritičara Fashion Gurua ovoga puta se našla zbog haljine koja ne laska figuri i mikro torbe koja izgleda kao da je iz kolekcije rađene za Barbie

Sandra u zadnje vrijeme silan trud ulaže u svoje stajlinge. Ovotjedno izdanje je jako tilasto, a da je til duži, bila bi kao Pepeljuga. No zato se boja haljine savršeno slaže s lijepim Sandrinim okicama. Što reći, fulala je profesiju, trebala je biti umjetnička klizačica. Ne bi bilo loše vidjeti je na klizaljkama, možda bi i u tome bila jednako uspješna.

Moram primijetiti da je nezahvalan kroj haljine lišio našu Sandricu struka, ali je zato istaknuo noge. Gornji dio je previše zatvara pa izgleda puno jače nego što jest.

Ta draperija oko vrata je nepotrebna, a pretpostavljam da i grebucka. Kad se skinula, sigurno je imala crvene fleke na dekolteu, ali u usporedbi s gornjim dijelom, suknja je još i dobra. Još da je taj triko koji nosi ispod bio u nekoj drugoj boji, možda bi i cijela haljina bila puno efektnija. Ovako izgleda kao da je navukla steznik čarape na dekolte.


Previše volana, nabranih detalja ima i dolje i gore. Nisam jedino shvatio taj mikro remen, je li on tu da paše uz cipele, koje su izvrsne. Primijetio sam da Sandra i inače ima fetiš na cipele, uvijek ima neki dobar model.

Za torbicu ne znam trebam li je uopće komentirati jer izgleda kao da je dječja, kao da ju je ukrala iz zadnje kolekcije Mattela za barbike. Garantirano u nju stanu samo pez bomboni.