MODNE OVISNICE

Ni zgodne djevojke sa špice nisu odoljele hit obući

04.11.2016 u 10:32

  • +7

Zgodne Zagrepčanke u visokim čizmama

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

Ako je suditi po modnim prizorima sa špice, i zgodne Zagrepčanke pokleknule su pred trendom zavodljivih čizama iznad koljena

Da su modeli čizama koje sežu iznad koljena hit sezone, potvrđuju i zgodne Zagrepčanke koje šik jesenske stajlinge slažu upravo oko njih.

Iako na prvi pogled djeluju prilično zahtjevno za osmišljavanje dobitnih kombinacija, djevojke sa špice potvrđuju suprotno. Na domaćem modnom terenu, po svemu sudeći, posebno su popularni modeli čizama iznad koljena u crnoj boji visokih peta.

Seksipilne trendovske čizme djevojke sa špice obožavaju kombinirati na minijaturne haljine, suknje, zanimljive bundice od ekokrzna ili šik kapute, a svemu tome vole nadodati kakav upečatljiv modni dodatak u znaku šešira, torbica i sunčanih naočala velikih okvira.

Iako se većinski odlučuju za čizme iznad koljena u crnoj boji, tu i tamo na pojedinim djevojkama zablistaju modeli u smeđim tonovima ili boji konjaka. Uz zavodljive čizme kao hit sezone, mnoge nisu odoljele ni trendovskom baršunu i takozvanim ogrlicama davilicama, chokerima čija popularnost ne jenjava iz sezone u sezonu.