POPUT MANEKENKE

Izazovna Ana Ivanović trendovski pokazala grudnjak

11.10.2016 u 13:40

Ana Ivanović

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Lijepa srpska tenisačica Ana Ivanović zablistala je na crvenom tepihu u Veroni i sve osvojila izazovnim crnim kombinezonom

Kombinezoni već nekoliko sezona vladaju crvenim tepihom i mnoge holivudske dive biraju ih za važna događanja kada žele promjenu i mali odmor od dugačkih večernjih haljina.

A da kombinezon može biti jednako svečan kao i najraskošnija haljina, pokazala je i tenisačica Ana Ivanović te odličnom kombinacijom zasjenila ostale zgodne uzvanice koje su birale i puno izazovnije kreacije.

Lijepa je Ana na spektakl poznatog brenda donjeg rublja Intimissimi stigla u izazovnom kombinezonu poznatog dizajnera Zuhaira Murada. Glamurozno događanje u veronskoj Areni objedinilo je klizanje, glazbu i modu pa je Ana s pravom odabrala upečatljiv kombinezon i vrtoglavo visoke štikle.


Osim što joj je stajao kao saliven, seksipilan kombinezon imao je prozirnu tkaninu uz sjajne ukrase, a to je jedan od trendova ove jeseni. Ispod prozirnog i sjajnog gornjeg dijela nazirao se grudnjak, a crnu kombinaciju zgodna tenisačica uokvirila je zlatnim satom i clutch torbicom.

Zuhair Murad omiljeni je dizajner među mnogim slavnim ljepoticama, holivudskim divama, ali i damama s kraljevskih dvora. Njegove bajkovite kreacije uvijek ističu ženstvenost i prepune su izazovnih detalja, ali bez vulgarnosti, pa se u njima žene sigurno osjećaju poput princeza.

Sjajnim detaljima, kakvi su i na kombinezonu Ane Ivanović, Murad često kiti svoje kreacije pa su ga do sada birale slavne dame poput Beyonce, Taylor Swift, Jennifer Lopez i jordanske kraljice Ranije, a nije mu odoljela ni Jennifer Aniston, poznata po vrlo klasičnom odijevanju, bez većih modnih rizika ili upečatljivih outfita


Murad pak kaže kako mu je kreiranje svake haljine duboko intiman čin: 'Proces dizajniranja haljine nije samo uzbudljiv, već i jako intiman čin. To je vrijeme kad prepuštam mašti da preuzme kontrolu i kad mogu stvarati komade odjeće koji me na najbolji mogući način predstavljaju kao dizajnera i, još važnije, umjetnika. Sve je utemeljeno na metodi pokušaja i pogreške i pronalasku idealne kombinacije koja će naglasiti ljepotu svake pojedine haljine. Perfekcionist sam i uvijek provjeravam i najmanji detalj na svakoj haljini koja napušta moj studio.'