PUN POGODAK

S novom frizurom izgleda poput holivudske dive

05.10.2016 u 16:04

Bionic
Reading

Na nedavno održanoj reviji modne kuće Valentino 27-godišnja glumica Lily Collins predstavila je novu frizuru u znaku gustih šiški, zbog kojih su ju mnogi počeli uspoređivati s holivudskom divom Audrey Hepburn

Ako razmišljate ove jeseni isfurati šiške, kao odlična inspiracija poslužit će vam primjer glumice Lily Collins. Lijepa Lily na reviji modne kuće Valentino u Parizu pojavila se s novim imidžem u znaku gustih šiški i nove, tamnočokoladne nijanse kose.

Usporedbe s kultnom holivudskom divom Audrey Hepburn uslijedile su netom nakon Lilyna pojavljivanja na reviji modne kuće Valentino zahvaljujući gustim šiškama u formi šinjon punđe – zaštitnim znakom Audrey Hepburn.

Iako su vidjevši fotografije svi pomislili da se Lily uistinu odlučila za drastičnu transformaciju, kasnije je otkriveno da je riječ o pametnoj optičkoj iluziji koju najviše može zahvaliti frizerki slavnih Jen Atkin.

Oduševljenje šiškama lijepa Lily nije skrivala počastivši fanove na Instagramu fotkama na kojima pozira s frizurom valovitog boba i šinjon punđom koja s prednje strane neodoljivo podsjeća na odvažnu pixie frizuru.

When the lights go down...

A photo posted by Lily Collins (@lilyjcollins) on


Iako je riječ o optičkoj varci, mnogi su se složili da lijepoj glumici itekako dobro pristaju šiške s kojima neodoljivo podsjeća na slavnu Audrey Hepburn.