LJEPOTICA U ROZOM

Ovako dobar stajling već dugo nismo vidjeli

04.10.2016 u 15:37

  • +3

Karlie Kloss

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Slavni model Karlie Kloss, povodom L 'Orealove zabave na pariškom Tjednu mode, potrudila se da svi pričaju o njoj zahvaljujući nesvakidašnjoj i zanimljivoj modnoj kombinaciji

Funkciju ambasadorice poznate kozmetičke kompanije L'Oreal manekenka Karlie Kloss itekako je shvatila ozbiljno. Pojavila se na glamuroznoj L'Orealovoj zabavi u neodoljivoj kombinaciji - topu boje fuksije. On je djelo modnog brenda Moschino i bogat je detaljima poput blještavih ukrasa nalik kopčama smještenim na ramenu i području struka, mašne na ramenu i velikog šlepa koji je davao dojam nedovršene balske haljine. Visoko rezani top upečatljive boje fuksije vješto je kombinirala s trapericama brenda RE/Done koje krase kraće nogavice i prorez smješten iznad koljena. Glamuroznu i istovremeno casual kombinaciju pomno je zaokružila crnim cipelama u špic od satena i lakiranom pismo-torbom brenda M2malletier.

Dozu glamura koju je davao top Moschino lijepa L'Orealova ambasadorica podebljala je svjetlucavim i decentnim nakitom, a visoko svezani rep davao je ležeran dojam.

??????bisous to all who came out to see me at @lorealmakeup's new boutique! I had so much fun, until next time ??????

A photo posted by Karlie Kloss (@karliekloss) on