PRVE RIJEČI I SLATKA HALJINA

Modno usklađene Kate Middleton i princeza Charlotte

30.09.2016 u 15:50

  • +2

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Kate Middleton za odlazak s djecom u park odvažno je odabrala bijelu haljinu, a malena princeza Charlotte zajedno s bratom Georgeom ipak je bila glavna zvijezda još jednog dana službenog posjeta Kanadi

Britanska kraljevska obitelj već je šest dana u službenom posjetu Kanadi, a prvi put su se malena princeza Charlotte i princ George pridružili javnom događanju i potpuno zasjenili mamu i tatu.

Uz elegantnu Kate Middleton, koja je za dan na otvorenom odabrala bijelu haljinu brenda Chloe, malena princeza Charlotte sve je oduševila u plavoj haljinici s roza mašnom.

Osim što je Charlotte sve raznježila prvim izgovorenim riječima u javnosti, nikoga nije ostavila ravnodušnim u preslatkoj haljinici i vesti brenda Pepa & Co. Haljinica koja košta 650 kuna nije spriječila 16-mjesečnu princezu da slobodno trči parkom, igra se balonima i miluje životinje te uživa u lijepom danu.


Njezina je majka, unatoč riskantno odabranoj skupocjenoj bijeloj haljini, igrala na sigurno cipelama. Svjesna da će biti puno više u pokretu zbog djece, odabrala je jedan od omiljenih pari koje uvijek nosi sa sobom - Monsoonove cipele na punu petu u bež boji. Dok je outfit malene princeze bio u plavim tonovima, Kate se s njom uskladila u svjetlijim bojama.

Uz malenu Charlotte i Georgea, zabavi je prisustvovalo još 24 mališana iz kanadskih obitelji vojnika, zbog kojih je susret u Victoriji i bio organiziran.

#Royal Family ?? #katemiddleton

Fotografiju objavljuje Vouge Fan Account (@vouge_official)