NAGRADNJAČE

Poklanjamo Olivalove šampone za osjetljivo vlasište

27.09.2016 u 10:50

Bionic
Reading

Nova linija Olival Natural šampona u svojoj formulaciji sadrži samo prirodne tvari dobivene iz biljaka. Šamponi učinkovito i povoljno djeluju na zdravlje vlasišta i sjaj kose te ne narušavaju prirodnu ravnotežu okoliša, sa naglaskom na otpadne vode, jer ne sadrže konvencionalni tenzid SLS, nego prirodni derivat kokosovog ulja, pšenice i voćnih šećera Coco glucoside. Blagog su, ali učinkovitog djelovanja u pranju kose

Natural Sensitive je namijenjen osjetljivom vlasištu koje temeljito čisti, ublažava svrbež i nadražaje te uklanja neugodan osjećaj zatezanja. Redovitom primjenom ovog šampona održava se prirodna ravnoteža vlasišta. Glavna baza i aktivne komponente Natural Sensitive šampona je blagi, prirodni tenzid dobiven iz biljaka i proteini pšenice. Ne sadrži umjetne mirise niti boje te je pogodan za često pranje kose jer ne isušuje vlasište, a kroz sadržane aktivne tvari osim što temeljito čisti, uspostavlja prirodnu ravnotežu vlasišta. Kroz sadržani protein pšenice u formulaciji pruža ujedno i učinak kondicioniranja pa nakon pranja kose nije potrebno koristiti regenerator.

U Olivalovoj Natural liniji šampona dostupan je i šampon za normalnu i masnu kosu ili Natural Limun i Ružmarin te šampon za suhu i oštećenu kosu ili Natural Lavanda i Menta. Svi Natural šamponi su blagi, bez boje i umjetnih mirisa, sadrže sirovine samo prirodnog podrijetla, a mogu se koristiti svakodnevno te ne zagađuju okoliš.

Olival Natural šampone možete pronaći u DM-u, Kozmu, Bipi i Mulleru po cijeni od 39,99 kn.

Olival čitateljima tportala poklanja tri Olival Natural šampona, a dobitnici su Ivana Znaor, Leonida Tošić i Damir Rapčan.