MANJE JE VIŠE

Izgleda bolje nego ikad prije i svjesna je toga

29.08.2016 u 11:41

Bionic
Reading

Britney Spears klasičan je primjer koliko negativno slava može utjecati na mlade ljude, a nakon nekoliko godina životnih problema čini se da je nekadašnja pop-princeza opet sretna jer izgleda bolje nego ikad prije

Štoviše, u moru loših kreacija na crvenom tepihu MTV-ijeve glazbene dodjele nagrade, Britney se istaknula odličnom haljinom, make-upom i dugom plavom kosom koju je u jednom od najlošijih životnih razdoblja potpuno ošišala.

Izazovna haljina Julien MacDonald stajala joj je kao salivena, a asimetričan kroj s dubokim prorezom preko dekoltea i nejednakim krojem preko nogu čini je drugačijom od ostalih kreacija koje su birale ostale zvijezde. Umjesto sjaja, perja i raznih upečatljivih kreacija, Britney se za dolazak na dodjelu nagrada odlučila za čistu eleganciju što se pokazalo punim pogotkom. Osim obiteljskih, Britney je imala problema i s viškom kilograma, a seksi haljina na profinjen način ističe novu, vitku liniju.


Pop-princeza nije pretjerivala nakitom, odabrala je klasične štikle slavnog Christiana Louboutina i dopustila da lijepa haljina govori sama za sebe.

So ready for this night ✨????#VMAs

Fotografiju objavljuje Britney Spears (@britneyspears)


Britney je odlučila prodati luksuznu vilu u Kaliforniji, izdala je novi album i čini se da konačno sve ide kako je željela. Kao nekada prije, posvetila se zdravom načinu života pa je nedavno sve oduševila vitkim i fit tijelom u bijelom bikiniju.

My partner in rhyme @g_eazy #VMAs

Fotografiju objavljuje Britney Spears (@britneyspears)