FASHION GURU:

Maša Petrov i Mia Pauletić su još okej, ali predsjednica...

10.08.2016 u 14:07

  • +3

Fashion Guru

Izvor: Cropix / Autor: Cropix

Bionic
Reading

Na Sinjskoj alki okupila se politička svita iz aktualne vlasti, a pozornost je plijenio nježniji spol u patriotskim bojama, predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u žarko crvenoj haljini te atraktivne supruge Roberta Pauletića u bijeloj i Bože Petrova u plavoj. Prolaznu ocjenu našeg dežurnog modnog kritičara nije dobila predsjednica kojoj je, po njegovu skromnom mišljenju, potreban detaljan make-over

Kolinda Grabar Kitarović, Maša Petrov i Mija Pauletić kad da su bojama svojih haljina slagale hrvatsku ili pak onu omraženu zastavu, ovisi s koje se strane gleda. No ipak sam siguran sam da ovo drugo nisu namjeravale.

Predsjednici stvarno treba detaljan make-over, počevši od frizure, ali su zato druge dvije mlade dame u boljoj poziciji.

Maša Petrov dok shvati što joj muž priča, stigne i pletenicu isplesti, a i pristojno se odjenuti, a Mija itekako zna složiti dobitnu kombinaciju. No što se mode tiče, čini se da je velik raspon poimanja trendova u njihovoj familiji.


Kad su uzvanici na Sinskoj alki u pitanju, vidim da je tu je bilo svega, od pirata s Kariba pa do glumljenja James Bonda.

Ivan Kovačić promašio je destinaciju, Alka se ipak odigrava u Cetinskoj krajini, a ne na Copacabani.

Tehnički ministar Vlaho Orepić fura se na Jamesa Bonda u odijelu u kojem smo ga vidjeli i više nego dovoljno puta,a Milan Bandić pretpremijerno je predstavio svoj outfit u Sinju prije nego što još jednom otvori svoje urnebesne fontane, koje neki s razlogom nazivaju fašizmom arhitekture.