SVESTRAN I MOĆAN

Ovaj odjevni predmet uvjerljivo vlada stajlinzima slavnih

26.07.2016 u 18:42

  • +3

Slavne ljepotice u kombinezonima

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/ Tatjana Janković

Bionic
Reading

Najlakši način na koji možete biti u toku s trendovima je obraćanjem pozornosti na kombinacije poznatih. Ovog ljeta jedan specifičan odjevni predmet njihovu pažnju posebno je okupirao

Sudeći po nedavnim kombinacijama poznatih žena, kombinezoni su ovog ljeta poseban hit.

Bilo da ste u potrazi za brzim stilskim rješenjem u svakodnevnim i svečanijim prilikama, kombinezoni će se pokazati odličnim rješenjem. Kako ističu brojni modni stručnjaci, najbolja je odlika kombinezona u činjenici da danas stižu u mnogim varijacijama, od klasičnih do ultraženstvenih silueta.

Dobro krojen kombinezon koji sjajno ide uz liniju ponekad se može pokazati boljim izborom od haljine. Ovu teoriju nedavno je potvrdila manekenka Camila Alves, supruga slavnog Matthewa McConaugheyja koja se pojavila se na crvenom tepihu u bijelom kombinezonu uskog gornjeg dijela potpomognutog dubokim izrezom, a predimenzionirane lepršave nogavice na momente su činile da kombinezon djeluje poput elegantne duge haljine.

Neke od zanimljivijih primjeraka svestranih i uvijek trendi kombinezona pokazale su brazilska i australska ljepotica Alessandra Ambrosio i Margot Robbie. Njihovi kombinezoni, poput trendovskih slip haljina, načinjeni su od svilenog materijala zbog kojih neodoljivo podsjećaju na skupocjene pidžame.


Jedine modne odluke koje je potrebno donijeti u slučaju kombinezona vrte se oko pitanja na koji ih način stilizirati. Svoje jednodijelne ulove stilisti poznatih uglavnom obogaćuju kontrastnom obućom i modnim dodacima - trendovskim torbicama i zanemarujući nakit.

Ljetni mjeseci idealno su vrijeme za nabavljanje kombinezonima jarkih boja kojima ćete naglasiti preplanuo ten. Ako u svojoj kolekciji još ne posjedujete ovaj jednodijelni komad, neka vam poznate glumice i modeli posluže kao inspiracija.