U ČEMU JE TAJNA?

Kako zvijezde održavaju sjajan ten?

23.07.2016 u 17:00

Bionic
Reading

Ako pitate kozmetičke stručnjake, nije lako biti slavan. Holivudske zvijezde cijeli dan, svaki dan, posvećuju svom fizičkom izgledu. Čak i one slavne osobe za koje mislite da ne troše puno vremena i novca na svoj izgled zapravo čine oboje

Iako se možda tako ne čini, čak i holivudske zvijezde poput Anne Kendrick i Mirande Kerr imaju vrlo strog i skup režim kad je u pitanju kvaliteta njihove kože. Slavni se podvrgavaju raznim kozmetičkim tretmanima – od suludih do samo astronomski skupih.

Miranda Kerr, Irina Shayk i Lindsay Elligson, na primjer, lude su za hijaluronskom kiselinom, a ako je suditi prema tome kako izgledaju, čini se da ubrizgavanje posebnom nanotehnologijom čini čuda, a košta ih oko 3.000 kuna po tretmanu.

Sofia Vergara, s druge strane, voli terapiju koja uključuje kisik, stimulaciju slabim naponom, ultrazvuk te kao mali dodatak dijamantnu mikrodermoabraziju. Za ovaj tretman koji pomalo zvuči kao mučenje slavni plaćaju oko 3.500 kuna.


Anna Kendrick izgleda kao djevojka koja ne troši puno na svoj izgled. No istina je da svako toliko ide na laserski tretman kojim uklanja i najmanju mrlju na licu te smanjuje veličinu pora i izglađuje bore. Sve to za oko 3.000 kuna.

Čak i mlađe generacije rano počinju brinuti za svoju kožu. Na primjer, Demi Lovato i Emma Roberts ne vole trošiti puno vremena na kozmetičke tretmane pa sve metode dobivaju na jednom mjestu. Njihova terapija uključuje ultrazvučno skidanje stare kože i formulu protiv starenja. Cijena je oko 2.000 kuna što je prava sitnica s obzirom na već spomenute tretmane.

Famke Janssen i Lori Loughlin koriste najskuplji tretman koji košta čak više od pet i pol tisuća kuna, a kombinira znanost, tehnologiju, maženje i paženje – od lasera i vitamina do kisika i smirujućeg svjetla.

Niz drugih zvijezda koristi niz drugih tretmana, no možete biti sigurni da nijedan nije ni jeftin ni jednostavan. Holivudska čarolija košta vremena i novca.