SURADNJA VELIKIH

Jimmy Choo spustio cijene povodom dolaska u H&M

16.11.2009 u 08:00

Bionic
Reading

H&M razveselio je sve miljenike mode jer će se za par dana u njihovim trgovinama naći Jimmy Coo kolekcija po pristupačnim cijenama

H &M, koji bi uskoro trebao doći u Hrvatsku, uspio je smanjiti cijene Jimmy Choo cipela koje dovodi u svoje trgovine i kojih su gladne njihove mušterije. Tako će se skupe cipele u Velikoj Britaniji i Irskoj početi prodavati 19. studenog.

Choo cipele, omiljene među slavnima u cijelome svijetu, obično koštaju stotine funti, a neki parovi cipela dosežu cijenu od 800 funti.

Luksuzna kolekcija koja će se prodavati u H&M-u uključivat će odjeću, torbe i muške cipele, uključujući cipele s printom zebre te ultramoderne visoke pete u stilu rešetki. Cijene će se kretati od 69.99 funti za sandale do 179.99 funti za kožne čizme.

'Kolekcija Jimmy Chooa za H&M je zabavna, s glamuroznim identitetom koji je postignut stilskim materijalima obogaćenim veselim bojama', kazala je Tamara Mellon, predsjednica i osnivačica Jimmy Chooa.

'Htjela sam kreirati odjeću koja će doprijeti do mlađih potrošača koji imaju istančan osjećaj za modu i slobodan duh', dodala je. Ovo nije prvi put da H&M surađuje s kućama visoke mode. Radili su, među ostalima, sa Stellom McCartney, KarlomLagerfeldom i Matthewom Williamsom