PRAKTIČAN I TRENDI

Ovaj je odjevni komad kao stvoren za paklene vrućine

24.06.2016 u 11:13

  • +18

Haljine

Izvor: Promo fotografije / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Imajući na umu visoke temperature koje ne podnose tešku odjeću, odličnim rješenjem pokazuju se lepršave haljine jednostavnog trapezastog kroja u različitim dužinama, a ponuda u dućanima nikad nije bila bogatija. Budući da su ljetna sniženja već započela, modni ulov sezone možete imati već za stotinjak kuna

Široke prozračne haljine trapezasta kroja ovoga ljeta vladaju gradskim ulicama, trgovinama i u ormarima modno osviještenih djevojaka. One nisu samo trendovski komad, već pametna modna investicija koja će se isplatiti i narednih ljetnih sezona, a kao spas pokazat će se u danima kad zagrije i kad ne želite da vas išta stišće ili prianja uz tijelo.

Ženstvena lepršava haljina moćna je saveznica svake žene, a ljeti je obavezna  u ormaru. Osim što su odlično rješenje za vrijeme ljetnih vrućina, zahvaljujući lakoći nošenja podarit će vam dobar izgled bez puno muke.

Dobro izgledaju u paru s ravnim sandalama, vrtoglavo visokim štiklama ili običnim japankama, a dodatni bonus im je to što pristaju gotovo svakoj građi jer idealno prekrivaju kritične zone.

Odličan su izbor za dnevne kombinacije i odlazak na plažu, a jednako će dobro izgledati i u večernjim izdanjima uz pravilno stiliziranje. Haljine A-kroja stižu u različitim dužinama i modelima od vječnog cvjetnog uzorka koji prati filozofiju boho stila do trendi komada od trapera ili onih s dodatkom romantične čipke.

Jednobojne, prugaste, cvjetne ili grafičkog printa - s lepršavim haljinama jednostavno ne možete pogriješiti.