POMELA KONKURENCIJU

Uska haljina jedva je obuzdala njene slavne obline

07.06.2016 u 20:05

  • +7

Ashley Graham

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Nakon što je prije nekoliko mjeseci postala prvi plus size model koji krasi naslovnicu kultnog časopisa Sports Illustrated Swimsuit, Ashley Graham u centru je pažnje gdje god da se pojavi

Jedna od najpoznatijih manekenki koja se ne srami svojih oblina i velika aktivistica za jednakost svih žena bez obzira na konfekcijski broj koji nose, odabrala je usku haljinu na crvenom tepihu dodjele modnih nagrada CFDA i još jednom dokazala da ima posebnu karizmatičnost kojom osvaja na prvi pogled.

Duga uska haljina Michaela Korsa isticala je njene obline na svim pravim mjestima i stvorila siluetu pješčanog sata. Dvadesetosmogodišnja brineta samouvjereno je iskoristila izazovni prorez na haljini i poput mnogih zvijezda zavodljivo izbacila jednu nogu.

Seksi haljina govorila je sama za sebe pa je Ashley uz raspuštenu kosu i make-up dodala tek upečatljive viseće naušnice. Pred njom je sigurno uspješna karijera jer osim manekenstva, bavi se i dizajnom pa za sada ima svoju kolekciju kupaćih kostima.

Ova punašna ljepotica svojim samopouzdanjem inspirirala je mnoge žene i uvijek naglašava kako je zadovoljna svojim oblinama, a o mršavljenju uopće ne razmišlja pa je to jednom prilikom potvrdila za Elle: 'Budite svoji i budite individualni. Važno je da budete zdravi, a to možete i s većim konfekcijskim brojem. Uvijek me pitaju otkud mi samopouzdanje, ali ne znam točan odgovor. Znam samo da se ne bojim svojih oblina, ne bojim se celulita.'