DIVA OD GLAVE DO PETE

U čemu je tajna bezvremenske ljepote Julije Roberts

21.05.2016 u 08:19

  • +18

Julia Roberts

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Karijeru je započela filmovima poput 'Tajanstvene pizza' pa sve osvojila ulogom u 'Čeličnim magnolijama', ali zahvaljujući hitu 'Zgodna žena', cijeli je svijet saznao za Juliju Roberts. Od tada je znana kao lijepa žena fatalna osmijeha koja je godinama među najpopularnijim glumicama Hollywooda

Da je kraljica među glumicama i da svojom jednostavnom ljepotom s lakoćom parira puno mlađim kolegicama, Julia Roberts još je jednom dokazala i prije nekoliko dana u Cannesu. Na premijeri filma 'Money Monster' izula je crne štikle i bosonoga se popela stepenicama ispred Palais de Royals, a tim je potezom izazvala oduševljenje javnosti.

Holivudska miljenica već godinama oduševljava svojom pojavom i rijetko kada modno griješi, a i pomno bira uloge kojima uvijek promiče samostalnost i snagu žene. Iako se često šuška da je među zahtjevnim i razmaženim zvijezdama, u medijima se to ne može primijetiti. Dok se druge glumice rado skidaju u kupaće kostime za naslovnice kojima dokazuju da i dalje imaju savršena tijela ili naširoko obrazlažu zašto njihova djeca moraju biti na određenom režimu prehrane, Julia sve privatne tajne pokušava zadržati za sebe. Osamdesetih i 90-ih godina prošlog stoljeća, kada je počela graditi karijeru, nije bilo društvenih mreža kojima su zvijezde dijelile privatne trenutke u želji da postanu još slavnije. Tada je misterioznost bila na cijeni, a izgleda da se 'zgodnoj ženi' to sviđa puno više nego privatni život serviran na pladnju javnosti gladnoj skandala i pogrešaka.

Čini se da je s godinama pronašla uspješnu formulu kako ostati na vrhu bez privatnog izlaganja kojim bi zaradila koji bod više, a tako je otprilike i vjerna svome stilu. Gotovo oduvijek ima dugu kosu, ne riskira s izazovnim stylinzima, ali zna suptilno istaknuti najbolje na sebi.

Nedavno je tako pomela konkurenciju u kratkim hlačama na premijeri filma 'Mother's Day' i pokazala da s 48 godina zna kako biti izazovna i elegantna u isto vrijeme, bez vulgarnih otkrivanja. Modnu jednostavnost otkrila je i nedavno u jednom intervjuu rekavši da su joj trenutačno najdraže cipele brogues. Dakle, upečatljive, ali vrlo lagane cipele s ravnom petom koje može svakodnevno nositi. Čak je rekla da bi bila najsretnija kada bi postojale i takve čizme pa bi imala rješenje za sva godišnja doba. Kao većina žena, u ormaru ima mnogo traperica i poput prave trendseterice jako dobro zna moć obične bijele košulje.

Haljina Armani Prive koju je nosila u Cannesu tipičan je odabir slavne glumice koja točno zna što joj najbolje stoji i kako naglasiti sve obline, bijelim će odijelom s kratkim hlačama uvijek napraviti mali modni zaokret na neformalnijim događanjima. Ono što sve uvijek zanima njena je bezvremenska ljepota jer izgleda kao da odgoj troje djece i godine koje se nižu nisu ostavile traga na njoj.