STANI PA GLEDAJ!

Ona se može vratiti manekenskoj karijeri kad poželi

11.05.2016 u 10:40

Bionic
Reading

Nekadašnja misica Branka Krstulović u posljednje vrijeme plijeni pažnju ljepotom i stilom na javnim događanjima, a posljednjim izdanjem kojim je otkrila njene vitke noge pokazala je da se manekenskoj karijeri može vratiti kada god poželi

Među mnogobrojnim poznatim ženama koje su došle na promociju prvog organskog koncepta lifestyle salona u Hrvatskoj - Ruža Pure Aveda Lifestyle, Branka Krstulović blistala je u izazovnoj kombinaciji i sve očarala dugim vitkim nogama. Na promociju i druženje dotjerane su došle i Renata Sopek, Tatjana Jurić, Lana Jurčević, Ecija Ivušić i vrlo elegantna Bojana Gregorić Vejzović.

Branka pak, poput mnogih, nije odoljela jednom od najpoželjnijih trendova ove sezone – haljini od čipke. Romantične i ženstvene haljine od čipke nametnule su se već nekoliko sezona kao idealan izbor za svaku ženu koja se voli dotjerati bez puno muke, a to su odmah spazili i popularni brendovi pa su ih ovog proljeća prepuni izlozi, od raznolikih boja, krojeva i duljina, točnije - za svakoga po nešto.

Brankina ljubičasta mini haljina otkriva jedno rame što je još jedan modni trend ove sezone, ali malo je tko razmišljao o haljini koju nosi kada se pojavila u crvenim štiklama i dodatno naglasila svoj seksipil. Styling je zaokružila dugim crnim sakoom takozvanog muškog kroja i odabrala crnu torbicu, prigodnu za večernji izlazak.

Nakon što je na nedavnoj proslavi 35. godina karijere dizajnerice Matije Vuice briljirala u uskom crnom kombinezonu izazovna dekolteom, Branka ljubičastom mini haljinom nastavlja niz odličnih stylinga i sve podsjeća zašto je mnogi smatraju jednom od naših najljepših misica.