DOBRI RAZLOZI

Zašto je vašem ormaru potreban ovakav upečatljiv komad?

24.05.2016 u 07:02

Bionic
Reading

Metalne suknje srednje dužine posljednjih nekoliko sezona postale su neizbježan dio urbane mode. Ove suknje često stižu u plisiranom izdanju i predstavljaju skromnu dozu dnevnog blještavila zahvaljujući dužem kroju i punoj formi. Ako ste pomislili da je trend metalnih suknji gotovo nemoguće isfurati, razmislite ponovno. Ove iznenađujuće univerzalne suknje stilu mogu dati više nego što ste mislili

Kao što je slučaj s brojnim aktualnim trendovima, modna kuća Gucci jedan je od glavnih krivaca trenda plisiranih suknja metalna odsjaja koji su osvojili srca modno osviještene javnosti. U kolekcijama za proljeće i ljeto dizajner Alessandro Michele predstavio je nekoliko suknja u sjajnoj zelenoj i zlatnoj boji koje su netom nakon lansiranja u rasprodane što je Gucci navelo na dodatnu proizvodnju.

Da su metalne suknje srednje dužine široko primjenjive, dovoljno govori činjenica da odlično izgledaju u kombinaciji s gotovo svakom bojom. To potvrđuje i britanska trendseterica Alexa Chung koja kombinira metalni ulov sa šarenom vunenom vestom koja se tako posebno istaknula.

Ako zbog bogatih nabora pomislite da plisirana suknja nije pretjerano laskav komad, razmislite ponovno. Plisirane suknje mogu biti itekako skladne, ponajprije zahvaljujući kroju koji naglašava struk čineći ga vizualno tanjim. Ovaj vizualan dojam dodatno ćete podebljati uz dodatak remena.

Kao što pašu uz odjevne komade različitih boja, plisirane suknje metalna sjaja odlično će izgledati u kombinaciji s ravnim cipelama, trendovskim tenisicama, puloverima ili običnim majicama. Osim što vizualno sužavaju struk, plisirane suknje iznimno su udobne zbog čega se ističu kao jedan od najboljih izbora za svakodnevne kombinacije s dozom glamura.

When April met Spring

Fotografija koju objavljuje @love4.jpg


Ništa ne garantira da modno isticanje u dnevnom izdanju kao metalna plisirana suknja u kojoj ne možete proći nezapaženo. Što god uz nju kombinirali, osjećat ćete se glamurozno bez ulaganja pretjerana truda. Ne postoji bolji način da zablistate ovog proljeća i ljeta kao u njoj. Zahvaljujući blještavu materijalu, trendovske suknje metalna odsjaja posebno će se istaknuti upravo u suncem okupanim danima.