KAMPANJA ENVY ROOMA

Hrvatska Julia Roberts zvijezda modne bajke

05.05.2016 u 15:16

  • +6

eNVy room

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Model Antonija Topić, koju mnogi nazivaju hrvatskom Juliom Roberts zbog velike sličnosti sa slavnom holivudskom divom, zaštitno je lice nove kampanje eNVy rooma

Modna kuća eNVy room, iza kojeg stoje dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović, predstavlja kampanju hvaljene kolekcije za proljeće/ljeto 2016 koja je krajem prošle godine prikazana na Fashion.hr-u pod pokroviteljstvom Ghetaldusa.

Kolekcija odiše nenadmašnim damskim štihom i elegancijom, a posebanzačin tom dominantno damskom dojmu dali su upravo detalji - elegantnizvonoliki rukavi, čipka koja je u crnoj izvedbi djelovala nekakodekadentno mračno, srebrne šljokice, prozirni materijaliizvezeni cvijećem i sitnim špagicama te s apliciranim cvjetovima,djevojački ženstvene kragne uparene s pussy-bow mašnama te fantastičnimodni dodaci poput torba upotpunjeni lancima koji služe da se pretvori u ruksak.

'Kampanja predstavlja kolekciju koju najbolje opisuje sintagma 'Dark romance'. Osim crne boje koja daje dozu mističnosti, duh sedamdesetih se jako osjeti u ovoj kolekciji koja je izrazito senzualna i provokativna, ali istovremeno i nježna', izjavili su dizajneri.

'Za kulisu ovog snimanja osmislili smo filmski set, pa je tako proces snimanja filma sekvencioniran kroz ovu kampanju eNVy rooma', rekao je o inspiraciji naš proslavljeni fotograf Šime Eškinja.

Za zaštitno lice kampanje eNVy room je ovoga puta odabrao manekenku Antoniju Topić koju zbog nevjerojatne sličnosti mnogi nazivaju hrvatskom Julijom Roberts. Šminku ove kampanje potpisuje Sanja Agić, a za frizuru je odgovorna Draška Topić.