KAKVE NOGE!

Julia Roberts i Jennifer Aniston zasjenile upola mlađe ljepotice

14.04.2016 u 09:39

  • +14

Jennifer Aniston i Julia Roberts

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Holivudska premijera filma 'Mother's Day' okupila je mnogobrojne slavne ljepotice, ali kada su na crveni tepih došle Jennifer Aniston i Julia Roberts, sve ostale dame ostale su u drugom planu

Na premijeri filma crvenim su se tepihom prošetale žene poput manekenke Tanyje Mityushine, glumice Britt Robertson i Shay Mitchell ili Bailee Madison, ali Julia Roberts i Jennifer Aniston ukrale su svu pažnju zahvaljujući dugim i utegnutim nogama kojima su još jednom dokazale da su za njih godine samo broj.

Jennifer Aniston poznata je po svojoj čeličnoj volji za vježbanjem i svakim centimetrom tijela to i pokazuje. Za premijeru novog filma odjenula je crnu Armanijevu haljinu. Nije tajna da Jen najviše voli jednostavne stylinge i ne riskira previše, ali mini haljinom s kožnim detaljem otkrila je fantastične noge i to je bilo sasvim dovoljno da zasjeni sve ostale pa i upola mlađe kolegice. Već je nosila vrlo slične kreacije koje krojem podsjećaju na sako, ali to nije ni važno jer zna da su su noge jedan od glavnih aduta.

Julia Roberts došla je u bijelim hlačama i sakou brenda Rag & Bone. S velikim osmijehom i prepuna samopouzdanja s punim pravom, 48-godišnja glumica bila je prelijepa i djeluje kao da nije ni dana starija otkad se proslavila ulogom u 'Zgodnoj ženi'. Monokromna kombinacija na njoj je izgledala decentno i sjajno joj je pristajala jer su joj noge za poželjeti.

Sigurno je da obje glumice puno ulažu na svoj izgled, što im prvenstveno omogućava novac, ali mora se priznati da i puno bogatije žene nemaju taj faktor X unatoč svemu što si mogu priuštiti.