NOSI SE CRNO

Izazovni stylinzi slavnih ljepotica na crvenom tepihu

11.04.2016 u 10:15

  • +8

Najljepše kreacije MTV Movie Awardsa

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Iako je proljetno vrijeme uspjelo zbaciti tamne boje s modnog trona, slavne su ljepotice na crveni tepih povodom dodjele ovogodišnjih nagrada MTV Movie uglavnom stizale u crnim kreacijama

Kao što je, ne tako davno, dodjelu nagrada SAG zapljusnuo val haljina plave boje, na ovogodišnjim nagradama MTV Movie trendi bojom crvenog tepiha pokazala se crna. Njenoj eleganciji brojne slavne ljepotice nisu mogle odoljeti, no tek nekolicini njih uspjelo je u potpunosti modno briljirati.

Da crveni tepih nije isključivo vezan za raskošne, svečane haljine, ovaj put potvrdile su modeli i it djevojke današnjice Cara Delevingne i Gigi Hadid

Britanski model razarajućeg pogleda za svečane prilike često odabire maštovite kombinezone, što se i ovaj put pokazalo dobitnom kombinacijom. Satenski kombinezon s Balmainovim potpisom, koji je činio izazovan gornji dio nalik korzetu, Cara Delevingne začinila je zanimljivom frizurom u znaku nemarnih valova i male, ali efektne pletenice koja je pratila liniju razdjeljka.

Zanimljivu frizuru prezentirala je i Gigi Hadid. Poznata po svojim dugim plavim loknama, popularna Gigi iskoristila je dodjelu nagrada MTV Movie za premijeru nove frizure u znaku šiški. Isfeniranu frizuru Gigi je gradila oko crnog Versaceovog odijela s bijelim prugicama, iz kojeg je zavodljivo izvirivao čipkasti grudnjak. Cjelokupnu kombinaciju naglasila je decentnim i istovremeno efektnim ogrlicama.

Gigina prijateljica i modna kolegica Kendall Jenner također nije željela modno zaostajati. Odabir kratke haljine Kristiana Aadnevika s dužim stražnjim dijelom pao je u drugi plan zahvaljujući dramatičnim štiklama s potpisom brenda Dsquared2. Prije pojavljivanja na crvenom tepihu pomoć za uskakanje u jedinstvene štikle Kendall je morala zatražiti od dva asistenta, što je zabilježila i podijelila s mnogobrojnim fanovima na Instagramu.

team work.

Fotografiju objavljuje Kendall Jenner (@kendalljenner)

Za kratku verziju crne haljine odlučila se i kraljica crvenih tepiha Charlize Theron, pojavivši se u kreaciji Alexandera McQueena. Najveća posebnost spomenute haljine leži u čipkastom materijalu koji daje uvid u donje rublje, izvezenim srebrnim detaljima i trendi plisiranom dijelu suknje. Pravom dozom seksepila Charlize se nanovo istaknula na crvenom tepihu uspješno parirajući mnogo mlađim kolegicama.

Gotičarsku modnu priču na crvenom tepihu nastavile su glumice Jessica Chastain i Lizzy Caplain dugim haljinama u znaku crnih tonova. Dok se Jessica odlučila za Givenchyjevu kreaciju s korzetnim dijelom koji joj je naglasio poprsje, glumica Lizzy Caplan odabrala je šljokičastu crnu haljinu s potpisom Sally LaPointe