PREMIJERA ZOOLANDERA 2

Gigi Hadid oduševila asimetričnom kombinacijom

10.02.2016 u 18:58

Bionic
Reading

Jedan od trenutno najtraženijih svjetskih modela zasigurno je Gigi Hadid, a sinoć je oduševila na premijeri filma 'Zoolander 2'. Lijepa manekenka odlučila se za asimetričnu haljinu dizajnera Marca Jacobsa te ju je prošetala na nesvakidašnjoj modnoj pisti, ljubičastom tepihu ispred dvorane Alice Tully u New Yorku


Gigi je zablistala u asimetričnoj haljini na jedno rame dizajnera Marca Jacobsa, a look su upotpunili šljokičasti izvezeni detalji u crvenoj, plavoj i bijeloj boji.

Haljinu dužine do poda krasi i mrežasti crni materijal, a lijepa Gigi je kompletirala styling srebrnim peep toe sandalama te podignutom kosom s upadljivim ukrasom koji također potpisuje Marc Jacobs.

Dramatičan make up u prvi je plan stavio oči zahvaljujući plavom smokey eyesu, a jače konturiranje istaknulo je manekenkinu prirodnu ljepotu.

Gigi je tako predvodila pravu modnu reviju koja je obilježila premijeru iščekivanog nastavka filma 'Zoolander', a prisutni su bili i glavni glumci, Ben Stiller i Owen Wilson, Penelope Cruz, Will Ferrel, ali i poznata lica poput Kendall Jenner, Jennifer Aniston, Anne Wintour i mnogih drugih.


Gigi Hadid blistala je u haljini Marca Jacobsa


Kendall Jenner odlučila se za nježnu ružičastu puf haljinu


Owen Wilson, Penelope Cruz, Will Ferrel i Ben Stiller modnom revijom promovirali su svoj novi film