KENDALL JENNER

Stvorena za romantičarke: Slavna brineta sve je očarala u ovoj divnoj haljini

02.04.2024 u 13:08

Bionic
Reading

Haljinu koju je za Uskrs odjenula jedna od najplaćenijih manekenki današnjice, njezini brojni obožavatelji dočekali su s oduševljenjem

Članica najpoznatije reality obitelji na svijetu vjerna je uskrsnoj tradiciji koju je započela 2021. godine. Kao tada, i ovoga puta blistala je u skupocjenoj haljini od krepa s potpisom brenda Rodarte.

U seriji fotografija objavljenih na Instagramu, 28- godišnja Kendall Jenner vješto je pozirala u bijeloj haljini brenda iz aktualne kolekcije.

Sanjiva i ženstvena, ističe se puf rukavima, detalju baršunastih, crnih mašni na ramenima i V-izrezom dekoltea, a u prodaji se nalazi po cijeni nešto manjoj od tri tisuće eura.

'Haljina mojih snova', napisala je Jenner uz fotografije u Rodarte kreaciji koju je stilizirala zlatnim naušnicama ringovima i parom crnih salonki u špic.

Godine 2021., na golf terenima Palm Springsa, zablistala je u dugoj, ružičastoj haljini s potpisom brenda Rodarte – istoj onoj u kojoj je pop zvijezda Selena Gomez paradirala u spotu za svoj singl 'De Una Vez', a nju je vješto uparila s kaubojskim čizmama.

Brend Rodarte, kojeg su 2005. godine osnovale dizajnerice Kate i Laura Mulleavy, jedan je od rijetkih američkih modnih brendova poznatih po raskošnim ženstvenim haljinama kojima može parirati etabliranim modnim kućama.