OD BUNDE DO KAPUTA

Opako dobar styling s obućom koju obožavamo

10.02.2016 u 09:55

  • +4

Olivia Palermo

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Svjetske trendseterice pomno prate svaki korak modne stilistice Olivije Palermo, a što bi im bilo draže nego opako dobar styling s najudobnijom obućom - tenisicama

Da uz dobre tenisice možemo kombinirati otkačenu torbu Tod's, traperice brenda AG Jeans, Diorove sunčane naočale i toplu bundu, dokazuje jedna od najboljih stilistica na svijetu, Olivia Palermo. Uostalom, tenisice se nose više nego ikada jer je odavno prekršeno pravilo koje kaže da su rezervirane za sportske aktivnosti. Mnoge naše i strane ljepotice tenisice nose i uz haljine, a Olivia je samo potvrdila da možemo istodobno izgledati chic i uživati u udobnosti.

Odličan street style lijepa je Olivia pokazala neki dan u šetnji s prijateljima. Upečatljiva bijela torba i topla bunda većini žena ne bi odgovarale uz maslinasto zelene tenisice, ali stilistica ih je začinila skinny trapericama s prorezima na koljenima i još jednom potvrdila da je apsolutna kraljica stila.

Visoke tenisice sa zakovicama s potpisom Max and Co. Oliviji, koja se i sama okušala u dizajniranju cipela, vjerojatno su trenutno jedne od dražih jer ih je nedavno nosila u New Yorku za vrijeme šopinga. Taj ih je put uparila uz crne hlače, bijeli džemper s predimenzioniranom kragnom i kaput.

Sigurno je da ćemo dolaskom proljeća Oliviju još koji put vidjeti u nekoj odličnoj kombinaciji i ovim tenisicama, a obzirom na njezinu svestranost, možda već radi i na vlastitoj liniji.