U SVAKOJ PRILICI

Kako uspješno kombinirati hit cipele sezone

08.02.2016 u 09:00

Bionic
Reading

Obuća visokog sjaja trend je koji nas prati iz sezone u sezonu. Štikle, oksfordice ili čizme metalnog sjaja svaku će kombinaciju podignuti za nekoliko razina. Kako biste trend metalne obuće u potpunosti stilski savladali, donosimo vam par kombinacija kojima ne možete pogriješiti

Metalni modni start

Prije no što potpuno zaronite u svijet odvažne obuće metalnog sjaja, zašto ne biste svoju metalnu igru započeli cipelama koje krasi neki sjajni ali upečatljiv detalj.
Trendovske cipele brogue s metalnim detaljima pokazat će se kao odličan prvi izbor. Ovakav konkretan dizajn obuće odlično će se uklopiti s klasičnim odjevnim komadima kao što je vuneni kaput, hlače na crtu i neki popularan model torbice.



Styling u znaku oblina i sjajnih cipela

Isprane traperice visoka struka, osim što naglašavaju obline, nogavicama iznad gležnja dodatno će istaknuti metalnu obuću. Styling će biti potpun ako ovim dvama komadima dodate upečatljivu i trendi bundicu od ekokrzna uz dodatak modela torbice tote

Izlazak iz modnih okvira

Iako većina osoba na pojam obuće metalnog sjaja pomisli na srebrne, brončane i zlatne modele, on znači mnogo više. U bogatoj ponudi obuće pronaći ćete različite modele koji stižu u brojnim bojama s metalnim predznakom. Odabravši takav model, sigurno nećete ostati neprimijećeni. Metalna obuća s potpeticom odlično će sjesti uz klasičnu plavu košulju, hlače cigareta-kroja i udoban vuneni kaput.

Jednobojno

Ako vam ormar većinom čine odjevni komadi u istoj boji, u pokušaju sprečavanja monotonije, svakako će vam pomoći obuća metalnog sjaja. Svoju indigo plavu haljinu nosite s kaputom slične nijanse, a kompletirajte uz zlatne štikle i torbicu sa sjajnim detaljima.