ZAPAŽEN STYLING

Najbolje odjevena princeza ne prestaje oduševljavati

26.11.2015 u 09:52

Princeza Mary

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Danska princeza Mary očito zasluženo već dvije godine ima laskavu titulu najbolje odjevene žene među kraljevskom svitom jer za svaku priliku bira besprijekorne stylinge

Između mnogobrojnih dužnosti, Mary se poput svake prave princeze bavi humanitarnim radom. Na susretu s poznatom tenisačicom Caroline Wozniacki u Kopenhagenu princeza Mary željela je pridonijeti poticanju djece da se svakodnevno bave sportskim aktivnostima.

Za sportski se susret prikladno odjenula iako je na terenu nosila štikle, ali ipak je ona princeza pa joj se to nikako ne može zamjeriti. Sive je gležnjače uparila s tamnoplavim hlačama i trendi džemperom s prorezima, koji ima integriranu bijelu košulju, odnosno donji dio i kragnu od ugodne svile. Dodatno se ugrijala lijepom pašminom koja je odgovarala boji gležnjača. Lijepi džemper je s potpisom Jospeh, dok su štikle od trendi brušene kože Gianvito Rossi. Vrlo je to jednostavan lookkoji bismo lako nosili npr. na posao, a opet dovoljno elegantan za princezu.


Prema anketi koju je među svojim čitateljima ove godine proveo britanski magazin Hello, kraljevska ljepotica s najviše stila upravo je danska princeza Mary, a jednog dana postat će i danska kraljica

Već drugu godinu zaredom britanski je magazin dansku princezu stavio na prvo mjesto najbolje odjevenih mladih dama među kraljevskim obiteljima.

Mary with the tennis star Caroline Wozniacki in Copenhagen November 24 2015 ❤️❤️

A photo posted by Crown Princess Mary Elizabeth (@crownprincessmaryofdenmark) on