NAGRADNJAČE

Poklanjamo Giordani Gold Essenza - najluksuzniji miris iz Oriflamea

16.10.2015 u 14:23

Bionic
Reading

Giordani Gold Essenza najluksuzniji je parfem do sada iz Oriflamea, a razvio ga je francuski kreator mirisa Fabrice Pellegrin. Oriflame čitateljicama tportala poklanja tri mirisa Giordani Gold Essenza

Rođen u Grasseu, prijestolnici najfinijih mirisa, francuski kreator mirisa Fabrice Pellegrin, oduvijek je bio opčinjen mirisima. Njegove su najpoznatije mirisne kreacije Dipthique Volutes i Salvatore Ferragamo Tuscan Soul Vendemmia. Šećući se kroz plantaže naranči na Siciliji, miris cvjetova u cvatu impresionirao ga je i poželio je utjeloviti osjećaj oduševljenja koje je miris u njemu pobudio.

Giordani Gold Essenza predstavlja novu vrstu mirisa u Oriflameu – parfem, najkoncentriraniji i najtrajniji oblik mirisa.

Dolazi u predivnoj bočici od masivnog stakla s listićima pravog zlata koji krase poklopac.

Parfem Giordani Gold Essenza vrhunac je umjetnosti kreiranja mirisa, esencijalni luksuz za ženu koja uživa u lijepim stvarima u životu.

Giordani Gold kolekcija iz kozmetike Oriflame već 40 godina pruža ženama luksuz, smijeh, strast i eleganciju.

Cijena 189,90 kn

Oriflame čitateljicama tportala poklanja tri mirisa Giordani Gold Essenza, a dobitnice su Ines Kelnerić(Rab), Zdenka Pandurić(Čilipi) i Matea Vlaho(Pula).