DOBRO SE DRŽI

Zgodni 51-godišnji glumac izgleda kao mladić

29.09.2015 u 17:03

Bionic
Reading

Slavni glumac Rob Lowe dokaz je za to da i muškarci, poput mnogih poznatih ljepotica, mogu izgledati odlično kada uđu u šesto desetljeće

Pedesetjednogodišnji glumac se kupao na plaži u Malibuu, a svi su primijetili koliko dobro izgleda iako je isklesani torzo prekrio bijelom majicom. O svojem zdravom načinu života glumac je otkrio sve početkom ove godine voditelju Conanu O'Brienu u američkom 'TBS showu'. Budući da se mnogi slažu u mišljenju da izgleda sve mlađe, i voditelj ga je upitao kako održava formu.

'Naučio sam neke trikove s godinama. Ne pijem alkohol i puno vježbam', otkrio je Rob Lowe, glumac kojem je ova godina izuzetno važna jer obilježava 25 godina otkako ne pije alkohol. Dodao je da se pronašao u sportskim aktivnostima i postao pravi ovisnik o adrenalinu.

Više ne radim lude stvari kao u mladosti pa nedostatak adrenalina nadoknađujem sportovima poput skijanja ili surfanja i pazim na svoje zdravlje', rekao je slavni glumac, a fotografije iz Malibua dokazuju da govori istinu. No i prilikom bavljenja sportom je oprezan, kaže, jer je otac dvoje djece i želi biti odgovoran.

Iz burne je prošlosti otkrio da je 90-ih godina prošlog stoljeća tijekom turneje u Australiji bio na toliko tableta da se ne sjeća trenutka kada se odlučio tetovirati. To je bio samo jedan od prijelomnih trenutaka zbog kojih je potpuno promijenio stil života, na veliku radost obitelji, prijatelja, ali i obožavateljica.