FASHION GURU

'Hoće li Blaće obavljati kućanske poslove u BB kući?'

04.09.2015 u 12:30

Bionic
Reading

Voditeljica Antonija Blaće na predstavljanju regionalnog Big Brothera pojavila se u ne pretjerano reprezentativnom izdanju, što nije promaklo našem dežurnom modnom kritičaru. Fashion Guru je zaključio da styling naše slatke voditeljice izgleda kao da planira obavljati kućanske poslove u Big Brother kući, a posebno mu je zasmetala njezina frizura

'Na prvo predstavljanje regionalnog Big Brothera naša slatka voditeljica došla je kao da se upravo probudila i odlučila imitirati Maricu Hrdalo (mlađe generacije neka svakako pogledaju koliko je Marica bila zabavna).

Nakon glamuroznog i blještavog 'X Factora', u kojem su šljokice na Antoniji Blaće skoro pa izazivale epileptične napadaje, ovaj je put otišla u drugu krajnost.

Što reći o njezinom stylingu osim da izgleda kao da će se ovoga trena baciti na obavljanje svih mrskih kućanskih poslova u Big Brother kući?

lako naša Blaće nosi haljinu koja bi još i mogla proći, više mi smeta frizura. Mora da je u Beogradu bilo jako vruće, ali svejedno vjerujem da su na setu imali četu frizera i šminkera.'