FILMSKA LJEPOTICA

Diane Kruger zablistala u Veneciji

03.09.2015 u 19:28

Bionic
Reading

Već smo pisali o tome kako 39-godišnjoj glumici Diane Kruger sve dobro stoji, no kad ta ljepotica odjene večernju toaletu, onda svakome zastane dah

Nema sumnje kako je 72. filmski festival Mostra u Veneciji ugostio neke od trenutačno najpopularnijih i najljepših žena Hollywooda. Na crvenom su se tepihu tijekom otvaranja našle Elizabeth Banks koju smo imali prilike vidjeti u drugoj sezoni 'Pravog detektiva' te glumica Diane Kruger koja glumi u seriji 'Most'. Nije naodmet spomenuti ni brazilsku manekenku Alessandru Ambrosio koja je baš kao glumice za tu priliku odjenula bijelu večernju haljinu.

Diane Kruger i Elizabeth Banks na Mostri su članice jednog od nekoliko međunarodnih žirija. Uz njih je u žiriju i redatelj Alfonso Cuaron, britanska scenaristica Lynne Ramsay, francuski autor Emmanuel Carrère te tajvanski redatelj Hou Hsiao-hsien.

Diane Kruger uvijek je odjevena sa stilom pa stoga ne čudi što se u Veneciji pojavila u božanstvenoj bijeloj Pradinoj večernjoj haljini dopunjenoj srebrnim naušnicama. Lijepa glumica nesumnjivo je jedna od ikona stila današnjice.