BADDIE WINKLE

Ova otkačena 87-godišnja bakica nova je zvijezda Instagrama

02.09.2015 u 09:32

Bionic
Reading

Baddie Winkle, 87-godišnja Amerikanka nova je modna senzacija koja izaziva veliku pozornost svojim neobičnim netipičnim modnim stilom za nekoga njezine dobi

Ova simpatična bakica, odnosno ponosna prabaka, obožava lude modne kombinacije zahvaljujući čemu je postala nova zvijezda društvenih mreža, a među njezinim pratiteljima, kojih je već 1,3 milijuna, i poznate su zvijezde poput Miley Cyrus, Nicole Richie i Drakea.

Pravim imenom Helen Van Winkle, ova vesela žena zlatne dobi iz Knoxvillea definitivno je najkul bakica na Instagramu.

selfieee!!

Fotografija koju objavljuje @baddiewinkle

on my way to steal ur man part 2

Fotografija koju objavljuje @baddiewinkle


Njezini šareni hipsterski stylinzi nadahnuti urbanim stilom (street styleom) oduševili su mnoge, a Cosmopolitan.com proglasio ju je jednom od najfascinantnijih osoba suvremenog interneta.

Nadimak Baddie dali su joj njezini unuci koji su je potaknuli na otvaranje profila na Instagramu i modnu avanturu koja je, kako kaže, jako veseli.

Baddie je nedavno bila gošća na dodjeli MTV VMA na kojoj se pridružila svojoj bliskoj prijateljici i modnoj savjetnici Miley Cyrus.

'Nikad nisam voljela nositi odjeću za starije. To nije moj stil. Voljela bih biti uzor mojim vršnjacima. Imamo samo jedan život, zato se zabavite', kaže ova neobična umirovljenica.