NOVO IZ L'OCCITANEA

Uz Božanstvenu kremastu masku vrijeme može pričekati

01.09.2015 u 09:51

Bionic
Reading

Iznimnoj kolekciji Božanstvena Immortelle za potpunu antiaging njegu lica pridružila se nova pomlađujuća formula s posebnom tehnikom nanošenja za odmah vidljive rezultate

Božanstvena kremasta maska ujedinjuje iznimna svojstva tri aktivna sastojka iz prirodnog izvora:
• immortelle/smilje s iznimnim anti-aging djelovanjem,
• karite maslac s nevjerojatnom sposobnošću hranjenja kože,
• bušin s umirujućim svojstvima.

*Test zadovoljstva proveden na 53 žene tijekom 56 dana.
**Test zadovoljstva kreme i aplikatora za masažu proveden na 31 ženi tijekom 28 dana.

Božanstveni aplikator
Zaglađujući aplikator za masažu, prekriven 24-karatnim zlatom, odlično se prilagođava vašem dlanu kao i koži lica, a oblik je inspiriran cvijetom immortelle/smilja.

Profesionalna njega lica u udobnosti vašeg doma!

L’Occitaneov laboratorij je u suradnji sa L’Occitane SPA timom razvio novi ritual za pomlađivanje kože koji sadrži specifičan masažni aplikator za još blagotvornije i učinkovitije djelovanje nove maske. Božanstvena kremasta maska lako razmazive teksture primjerena je za upotrebu kao svakodnevna njegujuća krema ili maska. Potpuno umirena i odmorna koža čuva mladoliki izgled. Koža je vitalna i blista novom ljepotom.

Immortelle/smilje: 5 patentiranih formula

L’Occitane je 2001. godine otkrio iznimno anti-aging djelovanje organskog immortelle/smilja s Korzike koje obiluje prirodnim aktivnim sastojcima. L’Occitaneov laboratorij do danas je registrirao čak pet patenata* u Francuskoj za kolekciju Immortelle. Taj podatak potvrđuje inovativnost naših istraživanja o regeneraciji stanica i iznimnoj učinkovitosti proizvoda za njegu lica s immortelle/smiljem s Korzike.

*Patenti prijavljeni i registrirani u Francuskoj.